Facebook - JustBevents Twitter - JustBevents
Festivals

FESTIVALS

JustB Events organiseert spetterende publieksevenementen van programmering, subsidiëring en sponsoring, tot catering, creatieve invulling, productie en marketing

Totaalorganisatie van festivals

JustB Events heeft ruime ervaring in de totaalorganisatie van festivals en feestelijke, culturele, muzikale en/of culinaire evenementen die vaak van groot belang zijn voor de uitstraling en het imago van een stad, gemeente of organisatie. Fully committed organiseren wij als onafhankelijke partij breed gedragen publieksevenementen van programmering, subsidiëring en sponsoring, tot catering, creatieve invulling, productie en marketing. Met ons uitgebreide en professionele netwerk van leveranciers creëren wij voor ieder festival een ijzersterke samenwerkingsconstructie. We onderhouden hierbij een hechte relatie met onze opdrachtgevers. Het concept en/of thema van het festival dient altijd als uitgangspunt voor de verdere organisatie en invulling van het evenement. Is het thema nog niet bekend, dan denken we daarover ook met u mee. We gaan graag met u aan tafel om uw wensen vorm te geven in een vrijblijvend gesprek.

Catering - JustBevents

Artiesten boeken

Catering

Een goede artiest maakt het feest! JustB Events beschikt over een netwerk met de crème de la crème van de nationale en internationale showbizz. Van bands, zangers, zangeressen, showorkesten en popgroepen tot clowns, illusionisten en cartoontekenaars; JustB Events helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

LEES VERDER >

06 10 57 91 37 • info@justbevents.nlAlgemene voorwaarden