Facebook - JustBevents Twitter - JustBevents
Catering

CATERING

Het niveau, de samenstelling en de kwaliteit van de culinaire invulling versterkt de uitstraling van uw feest of evenement

Maximale aandacht voor de culinaire invulling

Catering is een essentieel onderdeel van een evenement en daarom krijgt het van ons dan ook de maximale aandacht. We werken voor onze events samen met verschillende vaste partners op het gebied van food and beverage, zodat we voor elk culinair avontuur de beste partner voor u kunnen selecteren. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid buffet, een sprankelende champagne- of cocktailbar, live cooking, een stijlvol walking dinner of mooie hapjes in een door u gekozen thema. Wij denken hierover graag met u mee en zorgen voor een persoonlijke en open presentatie naar uw gasten en een professionele en strak georganiseerde uitvoering achter de schermen. Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om met uw vaste cateraar samen te werken. Het belangrijkste is dat het niveau, de samenstelling en de kwaliteit van de culinaire invulling de uitstraling van uw feest of evenement versterkt.

Catering - JustBevents

Bedrijfsfeesten & uitjes

Catering

Ook voor uw relatiebijeenkomst, (her)opening, personeelsfeest, congres of jubileum adviseren wij u graag over de culinaire omlijsting. Bovendien kunt u de totaalorganisatie van uw bedrijfsfeest aan ons toevertrouwen. Samen gaan wij op zoek naar het concept dat het beste bij uw wensen past, zodat het eindresultaat uw verwachtingen op z’n minst zal overtreffen.

LEES VERDER >

06 10 57 91 37 • info@justbevents.nlAlgemene voorwaarden